Kurser

Tegn din egen have
Inspiration, vejledning samt individuel sparring i arbejdet med at designe eget haveprojekt.  

Det er kursistens egne drømme, ambitioner, der bestemmer niveauet. I kan f.eks få hjælp til at tegne en ny parcelhushave, et område af haven der trænger til en kærlig hånd eller en nye terrasse. Måske er det en gammel have der skal have en makeover – I behøver ingen tegneerfaring. Inden kurset får I tilsendt en mail med vejledning i opmåling af haven og en liste med spørgsmål. Spørgsmålene gøre jer skarpe på jeres ønsker for haven. Og hjælper jer med at få styr på de forudsætninger jeres projekt skal etableres under. – Skygge, tør/våd jord, eksisterende beplantning mm. I er allerede godt i gang med at designe jeres eget haveprojekt.

3 kursus gange.
Kursisterne får individuel vejledning på deres haveprojekt
Fælles vejledning og oplæg om eksempelvis:
Havens overordnede opbygning og stil.
Hvordan skaber jeg rum i haven.
Valg af stauder, buske og træer – en spændende have hele året.
Øget biodiversitet i haven –  Planter og blomster til bier og insekter.

Aktuelle kurser:

Tegn din egen have.    5/9, 19/9 og 3/10 kl 17.00-20.30

Sted: Godsbanen. Projektdækket, Skovgaardsgade 3. 8000 Aarhus C.
Pris: 2500 kr.

Tilmelding via mobilpay  på nr: 61 74 12 79 
Skriv navn, email og kursusstart når du betaler. Så er du tilmeldt. Tilmelding senest 2 uger før opstarts dato. Senere skriv/ring og hør om der er plads.

Salgsbetingelser Ved aflysning af kurset vil kursusbidraget blive refunderet.

Kurserne afholdes i små hold. 5 – 6 kursister.

GAVEKORT tilmeld/betal – og send en mail til mig med modtagers navn –  så mailer jeg et personligt gavekort der kan printe ud.

Anbefaling fra tidligere kursist.
Jeg kan varmt anbefale kurset, som har givet mig såvel stor inspiration som motivation til at gå i gang med mit haveprojekt. Som ny haveejer med en forsømt have uden nogen struktur lå der en stor udfordring i at få etableret en ny overskuelig haveplan med en god sammenhæng mellem vores hus og have. Dette har jeg med stor tilfredshed opnået igennem kurset med yderst kompetent vejledning fra Julie. På baggrund af et flot billedmateriale gav Julie et generelt oplæg med fokus på forskellige elementer, som kunne give inspiration til at skabe helhed i udvikling af vores egen haveplan. Derudover fik vi individuel vejledning på vores egne idéer og havetegninger, hvor jeg fik yderst anvendelig kritik fra Julie, som var god til at spørge ind til familiens ønsker med henblik på at finde frem til en optimal løsning for netop vores behov. Julie gav vejledning med overbevisende blik for udnyttelse af vores haves potentiale herunder: havens placering i forhold til verdenshjørner, havens rum og havens eksisterende planter og træer. Julies uddannelsesmæssige baggrund som arkitekt samt hendes erfaring som landsskabsarkitekt viste sig som en tydelig fordel i vores dialog om valg af havestil, som ville være passende til både vores hus og have. Udover Julies kyndige vejledning fandt jeg ligeledes mine medkursisters haveplaner, idéer og haveerfaring brugbar i udarbejdelsen af min egen haveplan. På denne baggrund har jeg nu en konkret og gennemtænkt haveplan. Så er det bare at smøge ærmerne op og komme i gang!.   Kursist: Gitte Juel Holst, Åbyhøj

 
Feedback på kurset 
3 gode kursus dage! Det har været meget inspirerende. Jeg har fået stort udbytte af at have fået en plan at gå frem efter. Det gør hele haveprojektet lidt mere spiseligt.     Kursist: Irene Katballe, Aarhus
Private haver
Gårdhave
Gl.Landevej 23.
Terrasse med udekøkken
Nordvendt indgangsparti
Nygårdsvænget 20
Engvænget
Mosebakken

Udearealer

Plukkehaven Steen Billes Torv

Odder Forsyningsselskab

Renovering af gårdrum

Hasleskole ankomstareal

Tuesten Huse 

Korsagergården

Køkkenhaven ved Skt Johannes kirke

Designs
Havetrappe Barthsgade
Bænk og havetrappe i et
Højbed og bænk i et
Læhegn til Tuestenhuse

Landbrug og landbohaver
Klægager, Ballum.
Bjeragerhougård, Odder
Havlykke