Private haveplaner

Det er forskelligt hvilket rådgivning der er behov for. Det kan være alt lige fra et enkelt besøg med sparring og ideer til en skitse for hvordan forhaven skal indrettes eller en komplet plan til en ny parcelhushave. I skal derfor være velkommen til at ringe og snakke med mig om netop jeres projekt, så finder vi sammen ud af hvilken rådgivning der passer jer og projektet bedst.

For at give en ide om prisniveauet er her beskrivelser af forskellige rådgivningsforløb.

Haveskitse af et delområde 
Delområdet kan for eksempel være placering og størrelse på terrasse, type af belægning, bede, der formgives, eller træer og buske, der placeres. Delskitsen får et mindre område af haven til at hænge sammen og tager stilling til det overordnede plantevalg.
 2.500-7.200 kr ekskl. moms

Haveskitse over hele haven
En haveskitse er et praktisk redskab, når man vil i gang med at omlægge sin have. Ved en havevandring gennemgås muligheder og ønsker. Besøget munder ud i en haveskitse. Den kan indeholde placering af terrasse, køkkenhave, stier og type af belægning. Bedene formgives, og placeringen af drivhus, træer og andre elementer i haven angives. Skitsen får haven til at hænge sammen i form og indhold og der er i skitsen taget stilling til det overordnede plantevalg.  
6.500-12.500 kr  ekskl. moms

Haveplan med planteliste – kalender
Du får udarbejdet en haveplan med detaljeret placering af planter og belægningsløsninger. Den tilhørende planteliste/kalender har foto´s af planterne hen over året, hvilket giver et godt overblik. Af plantelisten fremgår desuden deres latinske og danske navne, endelige højde, samt antal pr m2 .  se eksempel på planteliste/kalender. En belægningsplan med angivelse af flisetype og -mønstre kan indgå. Der udarbejdes løsninger på eventuelle niveauforskelle med trapper, skråninger eller støttemure, og materialerne beskrives. Prisen variere meget alt efter kompleksiteten på haven og ønsker.  8.500 – 27.000 kr. ekskl. moms

Prisen variere alt efter kompleksiteten på haven og ønsker fra dig. Derfor aftaler vi en fast pris efter det indledende møde.

I forbindelse med det første besøg, sender jeg et brev med spørgsmål ang. funktioner, ønsker til beplantning, særlige forhold som bestemmelser i lokalplan mm. så både du og jeg er velforberedt til mødet. Det indledende møde er vigtigt for at jeg kan vejlede dig bedste og der kan skabes en have der netop passer til dig, huset og omgivelserne. Til det indledende møde afsætter jeg 1 time til at snakke med dig/jer og se haven. Efterfølgende tager jeg billeder, og notere eksisterende beplantning, omgivelser. Når skitsen/haveplanen er færdig kommer jeg ud og fortæller om mine intentioner og ideer. Med i priserne er 1 times tilretning efter afleveringsmødet.

Hvis du ikke har en målfast tegning over huset/haven, tager jeg ca 3000 kr. ekskl. moms for at måle en alm. størrelse parcelhusgrund op.

Med en haveplan kan du udføre arbejdet i dit eget tempo og etablere et område af gangen. Eller brugen den til at få en anlægsgartner til at give pris og anlægge den. Jeg bistår gerne med at føre projektet helt til dørs og indhente priser fra anlægsgartner, føre tilsyn med arbejdet, samt deltage ved afleveringsmødet. Hvis dette ønskes, aftaler vi en fast pris alt efter projektets omfang og kompleksitet.

Du er velkommen til at ringe og fortælle om din have og dit behov for rådgivning. Så aftaler vi et rådgivningsforløb, der passer til dig og haveprojektet.

Læs anbefaling