Kurser

Kursus havetegningJeg afholder også kurser b.la

Tegn din egen have.
Inspiration, vejledning samt individuel sparring i arbejdet med at designe eget haveprojekt.  
Projektet kan være lige fra et nyt bed ved terrassen til at tegne en parcelhushave. Det er kursistens egen drømme, ambitioner der bestemmer niveauet. I god tid inden kurset får I tilsendt et brev med vejledning i opmåling af haven. Samt en liste med spørgsmål I skal stille jer selv.  Spørgsmålene skal gøre jer skarpe på jeres ønsker for haven og hvorledes jeres kommende haveprojekt skal udformes? På denne måde er I allerede godt klædt på til at tegne jeres eget haveprojekt, når I starter på kurset.

Kurset løber over 3 dag a 4 timer. (kan tilrettelægges anderledes)
På selve kurset holdes korte oplæg. Eksempelvis:
Havens overordnede opbygning og stil. Hvordan skaber jeg rum i haven?
Valg af stauder, buske og træer. Æstetisk måde at øge biodiversiteten på. Hver kursist får desuden individuel vejledning.
Skriv en mail hvis du er interesseret i at følge kurset, eller gerne vil have mig til at komme ud og afholde kurset et sted i landet. (Minimum. 5 kursister)
Sted: Godsbanen. Projektdækket, Skovgaardsgade 3. 8000 Aarhus C.

Pris 2500 kr. pr kursist. (2023 pris)

Spørgsmål:
julietrier14@gmail.com

Anbefaling fra tidligere kursist.
Jeg kan varmt anbefale kurset, som har givet mig såvel stor inspiration som motivation til at gå i gang med mit haveprojekt. Som ny haveejer med en forsømt have uden nogen struktur lå der en stor udfordring i at få etableret en ny overskuelig haveplan med en god sammenhæng mellem vores hus og have. Dette har jeg med stor tilfredshed opnået igennem kurset med yderst kompetent vejledning fra Julie. På baggrund af et flot billedmateriale gav Julie et generelt oplæg med fokus på forskellige elementer, som kunne give inspiration til at skabe helhed i udvikling af vores egen haveplan. Derudover fik vi individuel vejledning på vores egne idéer og havetegninger, hvor jeg fik yderst anvendelig kritik fra Julie, som var god til at spørge ind til familiens ønsker med henblik på at finde frem til en optimal løsning for netop vores behov. Julie gav vejledning med overbevisende blik for udnyttelse af vores haves potentiale herunder: havens placering i forhold til verdenshjørner, havens rum og havens eksisterende planter og træer. Julies uddannelsesmæssige baggrund som arkitekt samt hendes erfaring som landsskabsarkitekt viste sig som en tydelig fordel i vores dialog om valg af havestil, som ville være passende til både vores hus og have. Udover Julies kyndige vejledning fandt jeg ligeledes mine medkursisters haveplaner, idéer og haveerfaring brugbar i udarbejdelsen af min egen haveplan. På denne baggrund har jeg nu en konkret og gennemtænkt haveplan. Så er det bare at smøge ærmerne op og komme i gang!

Gitte Juel Holst, Åbyhøj

 
Feedback på kurset 
3 gode kursus dage! Det har været meget inspirerende. Jeg har fået stort udbytte af at have fået en plan at gå frem efter. Det gør hele haveprojektet lidt mere spiseligt.

Irene Katballe, Aarhus